Formuerådgivning for dyrlæger

I en tid, hvor mange dyreklinikker bliver overtaget af større kæder, står et stigende antal tidligere ejere i en ny situation med en likvid sum penge, der med fordel kan reinvesteres for at sikre pensionsopsparingen eller bare et godt afkast. Formue- & Investeringspleje tilbyder uvildig rådgivning om netop det – og meget andet.

Når klinikker og virksomheder sælges, står tidligere ejere i en ny situation, hvor det økonomiske råderum har fået et boost. Forvaltningen af de indkomne midler kan imidlertid være svært at overskue for den enkelte dyrlæge, afhængig af ståsted i livet.

 

Lyder det velkendt? Så er formue- og investeringspleje relevant for dig

Rådgivning i forbindelse med køb og salg af klinik - vi skaber mere end afkast

Formue- & Investeringspleje tilbyder uvildig formuerådgivning – også i forbindelse med køb og salg af klinik.

Med vores formuerådgivere ved din side slipper du for at bruge unødvendig tid og ressourcer på at sætte dig ind i økonomiske termer og aktiekurser.

Vi ser mange eksempler på dyrlæger, der efter at have været partnere og medejere af en klinik gennem en årrække, vil prøve noget andet, måske i takt med, at karrierens efterår nærmer sig. Hos os får du kompetent rådgivning til at vækste dine midler, så der er et fundament for fremtiden.

Formue- & Investeringspleje har adskillige dyrlæger blandt vores kunder, som bliver rådgivet ikke kun i forbindelse med udviklingen i investeringer, men også på pensionsopsparinger, skatteforhold, boligforhold, og meget andet.

Læs mere om formuerådgivning her
Rådgivning i forbindelse med køb og salg af klinik - vi skaber mere end afkast
Overblik og skræddersyet profil

Overblik og skræddersyet profil

Står du i en lignende situation efter et kliniksalg, eller har du arvet en større sum penge, som du gerne vil have til at vokse? Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Du får en skræddersyet investeringsprofil, og vi sørger for, at du altid har det nødvendige overblik over dine økonomiske forhold.

Du får en fast tilknyttet formuerådgiver som din personlige kontaktperson, så du kan altid være sikker på, at den samme person varetager dine interesser.

Formue- & Investeringspleje er som uafhængige, finansielle rådgivere ikke ejet af en bank eller bundet af aftaler om provision eller kurtage. Vi sælger dig ikke produkter og standardløsninger, du ikke har behov for. Til gengæld er vi stolte over at kunne tilbyde dig branchens stærkeste personlige formuerådgivning i øjenhøjde.

Vi er i dag en af landets førende uvildige kapitalforvaltere med varetagelse af en portefølje på omkring fem milliarder kroner for selskaber, fonde og private. Og med afdelinger i både Roskilde, Aalborg og Odense er vi også til stede nær dig.

Er du i tvivl om dine muligheder? Kontakt os og hør nærmere.

Indlæg om emnet

Læs vores indlæg og bliv klogere på salg af din klinik.

Hent flere nyheder