Få resultater og sikkerhed med uvildig formuepleje og investeringsrådgivning

Formue- & Investeringspleje A/S tilbyder personlig og uvildig formue- og investeringsrådgivning med udgangspunkt i dine behov, udviklingen på markedet og vores erfaring som formuerådgivere.

Kontakt os og hør mere

Vi skaber mere end afkast med vores formue og investeringsrådgivning

Er du i tvivl om, hvordan du forvalter din pensionsopsparing, eller hvor du får det største investeringsafkast efter salg af din virksomhed? Måske har du tjent eller arvet en større sum penge, som du gerne vil have til at vokse? Det kan også være, at du har en aftale om formuepleje i banken og leder efter et mere uafhængigt alternativ? Så bør du overveje uvildig formue- og investeringsrådgivning.

Det er aldrig for tidligt at begynde at overveje, om du har sikret dig selv økonomisk – også efter pensionsalderen. Men du skal ikke bruge unødvendig tid og ressourcer på at sætte dig ind i økonomiske termer og aktiekurser – det hjælper vi dig med som din formuerådgiver.

Vi varetager dine pensioner, dine investeringer og dine skatteforhold, som kan være vanskelige at gennemskue. Med personlig og uvildig formue- og investeringsrådgivning får du langsigtet og uvildig formuepleje med dig i centrum. Det betyder, at vi medtager alle dine økonomiske forhold og holder dem op mod din risikovillighed og det aktuelle marked, når vi rådgiver dig og får din formue til at vækste.

Læs mere om formuerådgivning her
Vi skaber mere end afkast med vores formue og investeringsrådgivning
Uvildig investeringsrådgivning med nærhed og tillid

Uvildig investeringsrådgivning med nærhed og tillid

Formuer plejes gennem personlig dialog med de mennesker, der har skabt den. Hos os får du derfor altid uvildig formue- og investeringsrådgivning med udgangspunkt i dine behov, dine økonomiske forhold og din risikovillighed. Vi skaber langvarige forhold til vores kunder, og vi bruger tid på at lære dig godt at kende.

Det er afgørende for os, at du har tillid til, at vi forvalter din formue ud fra dine ønsker og med de bedste intentioner og forventninger til afkastet. Derfor investerer vi ikke dine penge, før vi har holdt flere personlige møder med dig.

Du giver noget af dig selv, når du fortæller åbent om dit liv og dine drømme. Den tillid betaler vi tilbage gennem nysgerrighed, nærhed og kompetent formuepleje.

Uvildig investeringsrådgivning med et stærkt og gennemsigtigt investeringskoncept

Formlen på vores investeringskoncept er ret enkel: Vores formuepleje og investeringsrådgivning er en succes, når din formue vokser. I praksis betyder det, at vi har en gennemsigtig prisstruktur, hvor du betaler os ud fra din samlede depotværdi og et afkastafhængigt honorar. Jo mere afkast til dig, jo mere tjener vi som din formuerådgiver. På den måde er vi i samme båd. Det giver tillid og ro i maven.

Uvildig investeringsrådgivning med skræddersyet investeringsprofil

Vores erfarne investerings- og formuerådgivere sammensætter en skræddersyet investeringsprofil i samarbejde med dig. Vi sørger for, at du altid har det nødvendige overblik over dine økonomiske forhold. En stærk økonomi handler om mere end bare afkast. Vi kigger også på din pensionsopsparing, din skat, din bolig, en eventuel virksomhed og din familie.

Et samarbejde med os er baseret på gensidig tillid og respekt. Det sikrer vi blandt andet gennem løbende dialog med dig. Du får tilknyttet en fast formuerådgiver og kan altid komme i kontakt med os, hvis du har spørgsmål til din formue og din investeringsprofil.

Vores nye og eksisterende kunder skal have tillid til os. Vi har en revisorerklæring på, at vi ikke modtager kommissioner fra finansielle produkter, og kan på den måde tilbyde helt uvildig investeringsrådgivning.

Læs revisorerklæringen her
Uvildig investeringsrådgivning med skræddersyet investeringsprofil