Vores investeringskoncept sikrer din succes med en skræddersyet investeringsstrategi

Står din formue i banken, risikerer du, at den bliver ædt op af inflation og gebyrer. Vælger du i stedet en uvildig formuerådgiver, får du professionel og uafhængig hjælp til at sammensætte en investeringsprofil og en investeringsstrategi ud fra din risikovillighed.

Kontakt os og hør nærmere

En investeringsstrategi der giver økonomisk tryghed og overblik

Formue- & Investeringspleje A/S arbejder ud fra et simpelt, men effektivt investeringskoncept:

Vi er en succes, når din formue vokser.

Hos os er dine interesser altid i centrum. I sidste ende er målet med vores investeringsstrategi naturligvis, at din formue skal vækste. Men vi eksisterer også for at give dig mere økonomisk tryghed og et bedre overblik over dine værdier og din gæld.

Du betaler os ud fra din samlede depotværdi og et afkastafhængigt honorar. Vi modtager ingen returkommission eller andre ydelser og har således samme interesse som vores kunder.

En investeringsstrategi der giver økonomisk tryghed og overblik
En klar investeringsstrategi

En klar investeringsstrategi

Et samarbejde omkring dine investeringer vil typisk indeholde:

  1. Første møde
  2. Indsamling og analyse af data og informationer om dig
  3. Investeringsstrategi, hvor vi afdækker risici og potentiale
  4. Opfølgningsmøde
  5. Opstart af samarbejde
  6. Løbende porteføljestyring
  7. Løbende dialog om udvikling og andre aspekter af din økonomi

Vi begynder altid med et personligt møde, hvor vi taler om din nuværende økonomiske situation, dine forventninger til investeringen og dine muligheder. Dernæst indsamler vi de nødvendige data, så vi kan lægge en formueplan og en investeringsstrategi, som passer til din risikovillighed.

Vi gennemgår planen på et opfølgningsmøde, inden vi begynder et egentligt samarbejde. Planen kan løbende justeres ud fra dine behov og andre aspekter af din økonomi, eksempelvis ved pensionsoptimering, låneomlægning, testamente eller skattemæssige forhold.

Når vi indgår en aftale om dine investeringer, placerer vi dine depoter og konti hos et pengeinstitut i dit eget navn. Du giver os fuldmagt til at handle på dine vegne, og du får naturligvis løbende rapportering og fuld adgang til netbanken, så du løbende kan følge udviklingen i din formue og dine investeringer.

Personlig investeringsrådgivning

Som kunde hos Formue- & Investeringspleje A/S får du tilknyttet en fast formuerådgiver, som bliver din personlige kontaktperson. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at den samme person varetager dine interesser.

Vi lægger stor vægt på den gode og langsigtede relation med dig som kunde, og det er altid vores ambition, at du bliver kunde hos os i mange år.

Vores resterende team af formue- og investeringsrådgivere vil også pleje din portefølje ud fra den aftalte investeringsstrategi. Vi sørger altid for at give dig besked, hvis der er behov for ændringer eller tilpasninger. Det kan være, hvis renten ændrer sig, og du pludselig har mulighed for et mere optimalt lån.

Kontakt os og hør nærmere