Helle Toftkjær, direktørfogi.dk logo

Helle Toftkjær, direktør

En del af familien

Da min mand, Gert, døde af kræft, stod jeg og familien pludselig med en masse nyt at skulle lære omkring økonomien i de selskaber, han efterlod. I den sidste tid hjalp Robert fra Formue- og Investeringspleje os med at få styr på det hele, og siden Gert gik bort, har de hjulpet mig med alt lige fra selskaber og investeringer helt ned til de mindre ting med at sælge huset og købe bil.

En del af familien

Jeg har fuld tillid til den rådgivning, jeg får fra Robert, og han er jo efterhånden nærmest en del af familien. Han tager sig altid god tid til at mødes, og vi spiser ofte en bid brød sammen efter møderne, hvor vi får talt om alt det personlige. Man kan mærke, at han oprigtigt vil mig det bedste!

I tillæg er man aldrig i tvivl om, at Formue- og Investeringspleje virkeligt kan deres sager, så jeg føler altid, jeg får den bedst tænkelige rådgivning.

Tryghed er vigtigst

For mig og min familie er det vigtigste at føle os trygge – I at der er styr på økonomien og at vores rådgivere sætter os højest. Og her er Formue- og Investeringspleje uovertrufne.