Elsebeth Schur, direktørfogi.dk logo

Elsebeth Schur, direktør

Direktøren ramte simpelthen plet

I begyndelsen var jeg Bambi på glatis, for jeg havde aldrig haft så mange penge i hænderne før, så jeg måtte stole på min intuition. Der var ingen alarmklokker, der ringede, da jeg talte med Formue- og Investeringspleje første gang. Jeg kunne godt lide den måde, de fremlagde det på. Og den tillid, Robert udstrålede.

En kæmpe hjælp

Jeg kan ikke drive forretning med nogen, hvor kemien ikke er der. Jeg har aldrig været interesseret i tal, så det overtog min mand meget hurtigt. Da jeg blev alene, da jeg blev skilt, skulle jeg så pludselig til at sætte mig ind i det hele. Der var Robert en kæmpe hjælp.

Ikke bare en pengemaskine

Min bankmand sendte mig ud ad døren med salpetersyre i maven hver eneste gang. Han anbefalede mig at flytte til Schweitz i to år for at slippe for, at mine børn skulle betale en masse i skat, når jeg dør. Men jeg kunne bare mærke, at det hele cyklede forkert rundt i kroppen. Det havde jeg ikke lyst til. Jeg havde lige fået et barnebarn. Kort efter havde jeg et møde med Robert fra Formue- og Investeringspleje, som sagde: ”Nu har du flyttet nok.” Der solgte han sig selv fuldstændigt. Han ramte simpelthen plet. Man kan mærke, at man bliver taget vare om hos Formue- og Investeringspleje. Det er ikke bare en pengemaskine.

Vigtigt at rådgiveren tager sig tid

Det vigtigste for mig er, at min rådgiver bruger tid på at lære mig at kende. Den der pingpong er vigtig. Man sidder jo som kunde og vil gerne have, at pengene vokser, så de rækker udover ens forbrug. Jeg kan bedst lide sikre investeringer. Jeg kan altid ringe til Robert og få en god samtale.

Jeg vil gerne give bevidstheden om økonomi videre til mine egne børn. Det fik jeg aldrig selv med hjemmefra.