fogi.dk logo

Annelise og Anders Jensen, grundlæggere af Bramidan

Det har gjort det nemmere at sove

Formue- og Investeringspleje skilte sig ud fra alle andre, der henvendte sig til os. De andre var verdensmænd, og der var ingen grænser for, hvad de kunne præstere. De var altid meget bedre end alle andre.

ådgiveren fra Formue- og Investeringspleje sagde tværtimod, at nu skulle vi lige klappe hesten, for træerne vokser ikke ind i himlen, og det bliver ikke ved med at gå. Året efter ramte finanskrisen.

Færre diskussioner

Uanset hvad er det umuligt at forudse, hvem der kan skaffe os det største afkast. Men vi har tillid til Formue- og Investeringspleje, og lige siden vi begyndte på samarbejdet, har vi haft færre indbyrdes diskussioner som ægtepar og forretningspartnere. Vi har faktisk haft det rigtig godt siden, fordi vi fandt en fælles vej.

Man er nødt til at have nogen, man tror på, som man kan give en pose penge, så man selv kan slippe det. Det har gjort det nemmere at sove.

Altid den samme rådgiver

Det er helt afgørende, at man stoler på sin rådgiver. Vi ringer altid kun til Robert. Det er altid den samme, man snakker med. Der er en værdi i, at han kender os.

Der er ikke mange, man kan snakke privatøkonomi med. Familien? Ej, det duer ikke. Vennekredsen? Heller ikke. Derfor er det altafgørende at finde nogen, du stoler på, og som tør sige sin mening. Jeg hader at blive talt efter munden, det er en sparringspartner, vi er på udkig efter, og det har vi hos Formue- og Investeringspleje.