Søren Wibom er tiltrådt som kundechef i Nordsjælland

Fogi.dk - nyheder

Formue- & Investeringspleje A/S har ansat Søren Wibom som Kundechef. Søren Wibom er med sine 28 år i den finansielle sektor en stærk profil og tilføjelse til virksomhedens repertoire.

Søren Wibom kommer senest fra en stilling som Senior Private Banker i Handelsbanken (Jyske Bank), og har i mange år været i forskellige roller inden for private banking med ansvar for både kapitalforvaltning, investeringspleje og -rådgivning, hvorfor han er en ideel profil for Formue- & Investeringspleje A/S.

På tværs af forskellige banker og finansielle virksomheder har Søren Wibom gennem årene opbygget imponerende kompetencer og styrker med alt fra formueoptimering og investeringsrådgivning, til skatte- og formueforhold og ejerskifte.

Søren Wibom er velbevandret i banksektoren og finansverdenen og er med en holistisk tilgang især skarp til at identificere spændende muligheder og potentielle faldgruber for alle typer formuende kunder. Langvarige relationer med tillid og fortrolighed er kendetegnende for Søren Wiboms måde at være formue- og investeringsrådgiver, og netop derfor er vi ikke i tvivl om, at Søren Wibom er en værdifuld tilføjelse til vores team.

Vi byder varmt velkommen til Søren.